29 d’abril del 2011

Diari de Terrassa: El PSC va presentar el seu programa. Municipals 2011


Polítiques socials, econòmiques i territorials, les bases del grup local



Seixanta persones van presenciar a La Planassa a la presentació oficial del grup local del PSC per a les pròximes eleccions. La particularitat d'aquesta última convocatòria va ser la prestació del programa electoral que defensaràn els socialistes en les urnes el 22 de maig.

Conduit per l'alcaldable Antonio Navarro, l'acte va comptar amb la participació del número 2 Pedro Ballesta i del número 6, Antonio Raya. Els tres van explicar, a grans trets, les directrius de la proposta socialista.

El programa, consistent en 15 punts essencials (i consensuats després de diverses entrevistes amb els veïns a títol particular, entitats i associacions del municipi), es basa en tres eixos vertebrals: millores en les polítiques socials (o com prefereixen anomenar-les en el PSC, "política de persones"), millora en l'àmbit econòmic (primant la transparència en les arques consistorials) i polítiques territorials.

NOUS ACTES

"En la vessant social, volem seguir mantenint diàleg amb els veïns, per el que preparem mes actes en diversos nuclis, como Can Tries o El Molinot", va explicar Navarro, avançant que "en l'àmbit econòmic, si arribem al govern, realitzarem noves auditories per dilucidar l'autèntica situació de l'Ajuntament". En el pla territorial va prometre "nous accessos a alguns nuclis, així com solventar els sorolls que produeix l'autopista".