10 de maig del 2011

El PSC visita Sant Miquel de Guanteres dintre la seva campanya per visitar tots els barris de Viladecavalls

Aquest divendres passat 6 de Maig, l'equip del PSC Viladecavalls va visitar el barri de Sant Miquel de Guanteres per coneixer les característiques i alguns dels problemes del barri.

Neus Grau a l'acte realitzat a Can Guanteres exposant les necessitats del barri

L'alcaldable Antonio Navarro amb el seu equip, va visitar el barri de Sant Miquel de Guanteres per conèixer de primera mà dels veïns les necessitats de la zona, presentar el programa de govern i al finalitzar l'acte, un petit berenar amb els assistents.

Gran protagonista de la tarda va ser Neus Grau, número 4 a la llista del PSC, veïna molt activa del barri ja en el passat es va reunir amb representants dels ajuntaments de Viladecavalls i de Terrassa per fer arribar un autobús de línia fins a Sant Miquel de Guanteres. Dins les grans necessitats del barri Neus va destacar les de transport digne, perquè es millorin les andanes de la estació de RENFE a l'estació de Viladecavalls Sant Miquel de Guanteres i la necessitat d'adequar la plaça de l'Ermita per a les persones i que no segueixi sent únicament per a passejar el gos.

Antonio Navarro responent a les preguntes dels veïns 

Després de Neus Grau, va parlar Antonio Navarro al que li van preguntar els veïns assistents on anaven els seus alts impostos i perquè no es veia cap inversió en el barri. Antonio va respondre que l'elevat dèficit de l'Ajuntament  i la poca transparència de les actuals comptes fa veure que la gestió del actual govern es poc transparent, i que les necessitats del barri de Sant Miquel de Guanteres no son disparatades veient la falta d'inversió que hi ha hagut durant els passats governs del poble.


El pròxim acte dintre de la seva campanya per visitar tots els barris de Viladecavalls serà el pròxim 13 de maig a la plaça del Roc Blanc a Can Tries.