31 d’octubre del 2009

Anem avançant

Es conegut per tothom que tot i els 504 vots amb els que el municipi de Viladecavalls va legitimar al PSC, no tenim representació al consistori ja que el pacte firmat per l'anterior agrupació amb CIU a esquenes del partit va suposar l'expulsió i la no renuncia de les actes de regidor dels dos anteriors regidors socialistes.
Tot i això, el PSC continua actiu al poble amb cares noves i amb ganes de lluitar per dur a terme els tants desitjats ideals socialistes tals com la igualtat, la solidaritat o la justícia social. Paraules molt utilitzades i que poden semblar buides de continguts, però que davant de la pèrdua de valors de la societat actual, reflectia en la manera de fer de tots els regidors del consistori, agafen rellevància avui en dia.
Han estat molts anys de govern de la dreta catalana a Viladecavalls. Anys en que l'únic projecte ha estat el creixement desmesurat del poble, sense tenir en compte que aquest creixement havia d'estar acompanyat dels serveis i equipaments adequats. Es cert que aquesta última legislatura s'ha intentat recuperar aquest darrer dèficit, però amb dos errors que han hipotecat el futur del poble. Per un cantó s'ha fet una inversió en equipaments per sobre de les possibilitats econòmiques de l'Ajuntament endeutant les arques municipals fins al reconegut 102% actual i per altre banda no s'han tingut en compte les persones en tot aquest recorregut.
Es per tot això que el PSC vol tornar a ser protagonista de la vida política i organitzativa de Viladecavalls. Amb aquesta voluntat continuem treballant. Hem tornat a demanar una reunió urgent amb l'alcaldessa, aquest cop per instància i abans en persona i per e-mail, per obtenir informació de temes que creiem importants de tractar i que els veïns i veïnes del municipi ens han fet arribar en les diferents trobades que hem tingut amb associacions de veïns i altres entitats. Temes com l'estat de les obres del pavelló, les obres del Carrer Major, les actuacions fetes pel FEIL ( pla Zapatero) o el cens actual. També hem sol•licitat la possibilitat d'assistir a algunes reunions col•legiades ja que el ROM municipal ho permet si els actuals regidors hi donen el vist i plau.
No podem aportar en els plens municipals, però si que podem seguir treballant pel i amb el poble. Portem molts anys dormint a Viladecavalls ( poble dormitori per excel•lència del Vallès Occidental) somiant en viure com abans, però amb les avantatges que ens dona l'evolució actual. Vivim en el poble mes bonic de la comarca i ho volem gaudir. Junts ho podem fer possible.