9 de novembre del 2009

Acte de Partit per la Inaguració del Local



Avui 8 de Novembre del 2.009 s'ha realitzat un acte de partit del PSC en el que s' inaugurava el nostre local a Viladecavalls amb la presencia d'en Josep Montilla 1er Secretari del PSC i d'en Pere Navarro 1er Secretari de la Federació Vallés Oest, encara que era un acte obert a tothom, no hem pogut avisar a tots el veïns i veïnes del poble i es per això que farem un nou acte que avisarem prèviament.
Durant l'acte, han parlat Antonio Navarro 1er Secretari de l’Agrupació del PSC a Viladecavalls, Pere Navarro 1er Secretari de la Federació Vallés Oest i Josep Montilla 1er Secretari del PSC, després vam anar al Bar del Casal a prendre un Cafè, tothom va estar encantat de parlar amb els veïns i les veïnes.
Aquí teniu el discurs del 1er Secretari del PSC a Viladecavalls:


INAUGURACIÓ DEL LOCAL
Diumenge 8 de novembre de 2009


Benvolgudes i benvolguts veïnes i veïns de Viladecavalls, Primer Secretari del PSC Jose Montilla, Primer Secretari de la Federació del PSC del Vallès Oest Pere Navarro, companys i companyes representants del PSC de diferents poblacions de la comarca, representants dels mitjans de comunicació, amics i amigues.

En primer lloc vull expressar el gran orgull que sento com a 1er Secretari de l’Agrupació de Viladecavalls per la vostra presencia avui, aquí, en la nostra seu i en el nostre poble. Som una Agrupació jove, encara petita y es la primera vegada que el PSC té una seu al nostre poble, un espai reduït però que vol ser gran i acollidor, que vol ser un espai de trobada pels nostres militants però també un espai de treball, un espai de servei al nostre poble, als nostres conciutadans y conciutadanes. I en aquest moment tan important vull refermar la nostra voluntat de servei i de compromís amb els valors i els ideals del socialisme. La política es en essència voluntat de servei a la societat i per tant una aspiració noble i digna.

Aquests dies, amb molta intensitat surten veus que desacrediten la política. Segurament son veus interessades. El nostre poble viu aquesta situació encara si cap, d’una manera més intensa pels lamentables fets soferts darrerament.

No vull deixar espai ni al descrèdit, ni a la desafecció, ni al derrotisme, ni al “todos son iguales”. Vull expressar amb tota claredat la nostra condemna a qualsevol acte il•lícit o delictiu, quan així ho determini la justícia i exigim el càstig que correspongui, però defensem amb la mateixa rotunditat, la honestedat dels nostres politics, de tots encara que siguin d’altres partits.

Reclamem i ofertem transparència com a garantía de la honestedat i de la confiança que tota la comunitat necessita per avançar, per resoldre els problemes de les persones que la conformen.

També vull referir-me a la situació econòmica que pateixen molts ciutadans a Catalunya i també al nostre poble, ens agradaria poder sortir d’aquesta situació el més aviat possible i posem a disposició el nostre esforç i capacitat per superar aquesta crisis.

Per acabar vull agrair molt, molt sincerament la vostra presencia avui, per tots el membres de la nostra Agrupació es un dia molt important i un gran honor que ens acompanyeu. Avui s’entregaran els carnets als nous militants de la nostra Agrupació i recordar-vos que aquesta seu, es la nostra seu, però sobre tot es la vostra seu, la de tots.

Moltes gracies.