29 de novembre del 2009

Sectorials

Hi ha diversos problemes a Viladecavalls, que fa veure que aquest govern li falta sentit de la responsabilitat i li sobren gerros, com algun regidor va dir al ple del passat 26 de novembre

El tall del carrer de davant de l'Ajuntament que impedeix la circulació cap al carrer de baix fa molt difícil que els veïns del centre puguin accedir als seus habitatges i veient la durada d'altres obres del poble llarguíssimes en el temps, massa llargues, massa.

En aquestes dates que s'acosten tan assenyalades, on les visites de familiars, amics i coneguts els veïns ja comencem a estar tips d'aguantar tanta irresponsabilitat ¿Què passa amb el carrer Major ? I
el carrer Antoni Soler Hospital? Arribaran els nostres familiars després de passar i no equivocar-se en la primera rotonda d'entrada al poble en comptes d'anar-se'n per equivocació degut a la mala senyalització cap a Manresa?

Els Arquitectes del món vindran a veure un pavelló molt bonic ¡¡ això si!! però buit de nens i de contingut.
¿Afectarà el trencament d'un dels pilars del 4t Cinturó al seu pas enfront de Can Turu, al cobriment final de Can Trias? Perquè el pilar és enorme i porten un mes que ho estan arreglant i va per llarg ¿ això significa més diners ?¿ Ho saben els regidors i els veïns de Can Trias?

Només són alguns dels problemes, evidentment hi ha moltíssims més, però de moment seria una bona notícia que els veïns no tinguem inconvenients d'invitar als nostres familiars al nostre poble per aquestes festes nadalenques i que la irresponsabilitat d'uns pocs no es converteixi en la vergonya de tots.
Almenys els gerros els podrien posar a l'entrada del poble… val més això que res.

Pedro Ballesta
Secretaria Sectorials