7 de desembre del 2009

Cartell del pont de Sant Miquel de Guanteres



El 23 d’aquest mes de desembre farà un any que l’alcalde Sr. Sebastià Homs, va inaugurar el nou pont de Sant Miquel de Guanteres.

A principis de novembre d’enguany van col•locar al costat del nou pont, gairebé a l’any d’haver-lo inaugurat, un cartell informatiu de la Generalitat de Catalunya i de l’Ajuntament on diu textualment “Construcció del nou pont sobre les vies de la RENFE a Sant Miquel de Guanteres. Pla únic d’obres i serveis de Catalunya. Departament de Governació i Administracions públiques. Gràcies per la vostra col•laboració.” Ajuntament de Viladecavalls

Sorpresos per aquest anunci, van preguntar al regidor d’urbanisme Antonio Raso i a Santi Griera regidor d’obres i serveis, en una reunió que teníem ja concertada, sobre la col•locació d’aquest cartell.
A part de contestar que no sabien res, ens van dir que era la primera notícia que tenien.

Donat que cap dels dos regidors no ens van poder donar una explicació, ens van dirigir a la Generalitat de Catalunya, al Departament de Governació i Administracions Públiques que suposadament és qui sap la resposta.

El responsable d’aquest servei ens informa que la Generalitat quan concedeix una subvenció, un dels requisits que exigeix a l’Ajuntament que l’ha demanat, és la col•locació d’un cartell informatiu en el lloc i el moment que comença l’obra, i que ha d’estar fins que aquesta s’acaba; i és el propi Ajuntament qui l’ha de treure quan aquesta hagi finalitzat.

Com és possible que la Generalitat digui que és l’Ajuntament qui ha de col•locar el cartell i el sr. Raso i el sr. Griera no sàpiguen res?
Quin sentit té aquest cartell quan fa un any que s’ha fet el pont?

A dia d’avui seguim esperant l’aclariment d’aquest assumpte i el cartell continua exposat.

Si amb una cosa que és anecdòtica hi ha tanta desinformació, què deu passar en les coses de gran importància en aquest Ajuntament?


Neus Grau
Secretària de Polítiques Socials