4 de juny del 2011

LES RETALLADES DE CiU

L'estat de benestar, el qual diuen que envegen altres països, fins i tot altres continents, està en perill. És deure de “tots” els polítics, amb responsabilitats de govern, treballar en el seu manteniment i millora.

En moments, com el de l'actual Crisi mundial, on els Països han de realitzar grans ajustos i els ciutadans grans sacrificis, és quan els Governs de dretes aprofiten la circumstància per eliminar les igualtats i ajudes socials, disminuint així l'Estat de Benestar, que tant ha costat aconseguir.

Des de Catalunya, la disminució de l'Estat del Benestar, es fa sense escrúpols, retallen en educació, en sanitat i en serveis socials, CiU diu que és per la crisi, però, units al PP, rebaixen uns impostos que “SOLAMENT” pagaven els rics que son, entre altres, els dirigents del Bancs que tenen grans sous, mentre els treballadors somien amb no quedar en l’atur.

La retallada de l'educació provocarà que els fills dels treballadors, aquells que porten als seus fills a col·legis públics, no tinguin la formació més adequada, no els ajudarà l'arribada de la informàtica perquè s'eliminarà dels col·legis públics i en el terreny professional es notarà, però estaran els fills dels rics per ocupar les millors ocupacions.

La retallada de la sanitat, provocarà una disminució en la salut de les persones, amb més llistes d'espera, quan hem d'entendre que: la salut és el més important per a les persones.

Però no us preocupeu, estaran ells, els rics, els banquers, els que amassen fortunes, ells si tindran una sanitat adequada i els seus fills si que tindran una bona formació, perquè s’el podran pagar.

Gràcies, senyors de CiU, per fer-nos veure que encara existeixen classes i que vostès les defensen i les potencien, però permetin-me que els recordi, des de la meva més absoluta modèstia, tots som persones.

Antonio Navarro
1º Secretari Agrupació PSC Viladecavalls