11 de desembre del 2011

La pujada del Impost de Bens Immobles pel 2.012 a Viladecavalls

En un episodi de Crisis con l’actual, s’ha de tenir cura amb la pujada d’impostos, sobre tot perquè les famílies o les persones en general ho estan passant no gaire bé, en una situació difícil per arribar a fi de mes o inclús hi ha persones que la seva situació es insostenible. Es en aquestes circumstancies quan els representants de tots el veïns i veïnes haurien de posicionar-se al seu costat, crec que per això ens han votat.

L’Equip de Govern entenem que l’IBI que es paga en Viladecavalls es molt elevat i a sobre de això les finances Municipal reflecteixen un buit impressionant.


La pujada de l’IBI per l’any 2.012 serà d’un 9 ó 10%, però variant un indicador de l’IBI que està elevat per decisió d’Equips de Governs anteriors, l’Equip de Govern actual volíem reduir la pujada d’aquest impost al IPC, entre un 3 ó 3,4%. Lamento sincerament no haver pogut involucrar a l’oposició, una oposició que amb el seu NO a la reducció de la pujada, farà que l’IBI a Viladecavalls segueixi sent del més alts de la comarca.


Havíem pactat amb ells aquesta reducció el dia anterior a la votació, però finalment no ha pogut ser. M’entristeix veure com alguns membres de l’oposició no son capaços de veure els problemes que existeixen entre els veïns i veïnes del nostre municipi.


Quan pagui el meu rebut, els donaré las gràcies, encara que sigui de pensament perquè de paraula ja ho he fet i per escrit ho estic fen, en nom de tots els veïns i veïnes de Viladecavalls, sobre tot dels que més problemes econòmics tenen.




Antonio Navarro