30 de novembre de 2011

Ple del 24 de Novembre del 2.011

L'oposició tomba les Ordenances fiscals. Com es podria entendre que mentre un dia permet que un Reglament s'aprovi per unanimitat, un altre dia rebutgen la seva Ordenança fiscal?, quin sentit té?, això solament provocarà disparitat en la normativa, però l'oposició, que diuen volen treballar per Viladecavalls solament posen traves.

Diverses reunions informatives, de les quals en alguna es marxen poc després d'entrar i sense esperar que puguem explicar els diferents temes a tractar, encara que haguéssim convocat al tècnic oportú per explicar, tècnica i no políticament, temes importants per al poble, dies després acudeixen a altres tècnics del Ajuntament per buscar informació, després ens diuen que no som transparents?.

També ens acusen de començar reunions, quan part de l'oposició arriba tard i ho fem a petició del mateixos regidors de CiU que si van arribar a l'hora i que no van voler esperar a la resta de regidors, crec que haurien de posar-se d'acord entre ells.

No es presenten a reunions de portaveus, que és on hauríem de contrastar les diferents postures davant els temes proposats per a Ple , si no vénen com podem trobar el consens que ens demanen?.

Els molesta que ens reunim amb grups municipals, diuen que desestabilitzem a l'oposició, una de les obligacions de l'Equip de Govern, no és parlar amb l'oposició?, una altra cosa és que es posin gelosos per no ser algun d'ells el primer.

Possiblement, tot això es deu al fet que no saben com explicar una pujada 10% en l'IBI, per no acceptar la proposta de l'Equip de Govern, una proposta prèviament consensuada amb tots ells.

La política ha de ser diàleg, negociació i cerca de consens, facin un favor al poble, treballin per ell i no solament per vostès mateixos.

 
Antonio Navarro