27 de febrer del 2012

El Ple del 23 F

En el Ple de Gener, l'Equip de Govern Municipal, va presentar una proposta que consistia en una modificació del Reglament Orgànic Municipal que permetés, a qualsevol veí, expressar-se amb llibertat i respecte en aquest fòrum i no solament als representants escollits en les urnes o a una entitat del municipi. Però l'oposició va votar en contra al•legant que ja hi ha suficients vies d'expressió, impedint així la possibilitat a una persona que volgués expressar-se per si mateixa o a través d'una organització, aquesta negativa va permetre NO aprovar l'acord.


Un grup de veïns indignats per què no es va aprovar la citada proposta, va voler expressar-ho en el Ple del 23 de Febrer, col•locant una pancarta davant de l'Ajuntament, repartint un pamflet, van mostrar cartells on mostraven el seu desacord i segellant-se la boca.

El conjunt de l'oposició va expressar, que en accedir a la Sala del Ple, va rebre insults d'algunes d'aquestes persones i aquestes persones neguen haver-los proferit, en qualsevol cas el PSC de Viladecavalls i jo personalment, sempre estarem en contra de qualsevol tipus de violència, verbal o física, i a favor del respecte entre les persones i al dret a la llibertat d'expressió.

Crec que els nostres veïns, els nostres amics, els nostres companys, no solament han de parlar cada quatre anys en les urnes, si no que crec que el principi bàsic de la Democràcia, i que la diferència d'altres fórmules de fer política, és el dret a poder parlar, explicar o expressar el que sentim o el que ens dol.

Antonio Navarro